led list

Smarta tips för led-lister och led-stripes

Du som vill ha en annorlunda och kanske unik belysning hemma, du kan satsa på att köpa olika led lister, led-stripes eller led slingor. Det finns många varianter av detta på lamp24, så köp led list online! Det som är så häftigt med olika led lister, det är att det finns de som kan byta färg, eller ljustemperatur. Det finns även så att du kan ha dem inne, eller ute.

Med hjälp av led lister så är det rätt så enkelt att göra en skräddarsydd belysning som passar dig och det rum du ska ha dem i!  Fördelen med led lister är att de är mycket flexibla så det är enkelt att kunna placera dem var du vill i ditt hem. Oftast går det att fästa dem på vilket underlag som helst, bara det är torrt och rent där. 

Grejen med en led list är ju att de flesta av dem, de är just självhäftande. Det innebär att det enda du behöver göra är att trycka fast dem där du vill att de ska vara. 

En del lister med led kan du även korta ner själv, då de är klippbara. Sedan finns det smarta varianter med batterier, om du vill slippa på att fundera på detta med transformator eller sladdar och eluttag. 

Vad för typ av LED slinga eller led list är det du behöver?

Det finns några saker du måste fundera på innan du köper led slingor. Bland annat bör du fundera på om de ska vara ute, eller inne. De som ska vara ute, de måste vara anpassade för just det! 

En annan sak att tänka på, det är vad för längd den ska vara i. Det bästa är att inte ha längre än 5 meter i en enda slinga. 

Det finns skillnader mellan om du väljer en led slinga, led list eller led stripes. Så se till att det är rätt sorts led du väljer till det du ska ha den för.

Tips för hur du kan använda dig av led-lister

Eftersom att det för det mesta går att fästa en led list var du vill, så kan du skapa en massa kul saker med hjälp av led ljus. Du kan sätta en led list i trappans steg, för att göra det snyggt samt att det gör det lättare att se trappstegen på kvällen. Ett annat tips är att sätta dem i badrumsskåpet. Det är också snyggt med led lister under överskåpen i köket eller bakom skåp och sideboards. Även i din tv-bänk kan de passa in väl. 

En led list eller flera kan du även sätta bakom din datorskärm. Välj då en RGB-led-list. Det går även att sätta bakom din tv, för att få till en snygg effekt. 

Ute kan du sätta upp led slingor på balkongen räcke, eller ute på din terrass. Det går även bra att ha dem ute i din trädgård. Tänk på att då de ska vara ute, eller i badrum, att de ska rätt kapslingsklass.

Leave a Reply

Your email address will not be published.